Hunde fra vores liv

Opdateret 31. juli 2017

Galleriet Hunde fra vores liv er et blandet galleri af de hunde vi har haft i kennelen gennem årene.

Vi startede med Schæfer i 1976,  hundene var familiehunde men blev brugt til tjenestehunde samt Redningshund i Civilforsvaret.

Rottweilerne startede vi med i 1980, denne race har vi haft i mange år og de var alle en del af familien. Rottweilerne blev brug til tjenestehunde – brugshunde konkurrencer – en enkelt som redningshund i Civilforsvaret – Politihundeforeningen – sporhunde – udstilling – og det var med denne race vi startede vores Kennel i 1982.

Alle vores Rottweilere er udstillet/præmieret, en del af dem er anvendt i avl. Alle hunde er sundhedsundersøgt og fri for sygdomme, desuden er alle hunde og deres afkom mentaltestet i Rottweilerklubben/DKK.

I 1992 fik vi en lille Jack Russel Terrier som var familiens “børnehund” denne hund blev udstillet og fik et par kuld hvalpe.

I 1994 fandt vi stor interesse i Shibaen og fik her vores første hund af racen. Vi har haft Shibaer lige siden og denne race er vores hovedinteresse. Alle vores Shibaer er udstillet og præmieret, desuden har alle gennemgået sundhedsundersøgelser og alle er fri for sygdomme.

En del af vores Shibaer er importeret til DK fra mange dele af verdenen. Vores shibaer bliver udstillet samt anvendt i avl.

I årene 2010 til 2014 havde vi desuden Hokkaidoer i kennelen, men måtte desværre stoppe med denne race af private grunde. I dag har vi udelukkende Shibaer.

Tryk for at se billeder i fuld størrelse.